"Existuje scénář filmu s námi dvěma v hlavní roli. Ale více k tomu nemůžeme říci. Snad se během několika měsíců rozhodne o jeho realizaci. Ale to už prozrazujeme moc," tvrdí kamarádi do deště, kteří spolu už rok válčí v muzikálu z pera Tofiho Děti ráje.

A o čem jejich společný snímek bude? "V tom připravovaném scénáři se sice z průseru zase taháme, ale zas tak velcí kamarádi v něm nejsme. Jestli to dobře dopadne, tak se dozvíte víc," mlží Sagvan, který svůj scénář k muzikálu Děti ráje převedl do knižní podoby.

"Donutila mě k tomu moje manažerka Veronika Strnadová, sám bych to dohromady nikdy nedal. Naštěstí jsme se často scházeli v barech, takže to netrvalo tak dlouho," směje se Tofi, kterému knihu v Cafe-Cafe pokřtil Lukáš Vaculík a nový člen muzikálu, malý čuzbus Filip Antonio.

Fotogalerie
8 fotografií

"Je to poprvé, co křtím se svým synem. Pozor, ale ne se svým pravým, jen muzikálovým," vtipkoval Vaculík, který se vtípky pokoušel vyplnit Sagvanovo zpoždění. "Zřejmě čeká na účet nebo na taxík." Je pravda, že když se Sagi s půlhodinovým zpožděním přiřítil na křest a už od dveří volal, hned mi dejte malé pivo, vypadal, že jde rovnou z baru. "Trochu se mi protáhl večírek," omlouval se milovník nočního života.

Na křtu se objevili téměř všichni herci z muzikálu, který se hraje v GoJa hall na pražském Výstavišti. "Ani po roce společného hraní jsme se neomrzeli. žijeme spolu jako rodiny. Kéž by to nikdy neskončilo," přeje si zpěvačka Genny Ciatti.