Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krainová: Daru Rolins na svatbu nepozvala!

/
  • Jediný, koho Krainová ze své rodina pozvala na svatbu, byla sestra Yvonna
    Jediný, koho Krainová ze své rodina pozvala na svatbu, byla sestra Yvonna (Pavel Machan)
    5. září 2010 ● 04:47

    I když se modelka Simona Krainová (37) dušovala, že už se vdávat nechce, v pátek řekla na pražské Staroměstské radnici ano otci svého nenarozeného syna Karlu Vágnerovi ml. (35). Těhotná nevěsta, která chce porodit už jako vdaná paní, si žádnou velkou slávu nepřála, chyběla rodina i Simonina nejbližší kamarádka Dara Rolins (37)!

    „Simona mi nic neřekla,“ svěřila Nedělnímu Blesku Dara. Pověření k tomu, aby sdělil, jak svatba Krainové probíhala, dostal pouze její manažer Saša Jány, který šel modelce i za svědka. Novomanželé sice telefony nevypnuli, ale nezvedali je.

    Svatba v osmi lidech

    „Brali se v pátek ve tři na Staroměstské radnici. Byl to velmi komorní obřad. Zúčastnilo se ho jen pár nejbližších. Bylo nás tam osm,“ potvrdil Nedělnímu Blesku Jány. I toho svatba jeho klientky překvapila. Vágner podle něj požádal Simonu o ruku před čtrnácti dny. „Bylo to celé spontánní a za těch čtrnáct dní naplánovali svatbu,“ upřesnil.

    „Obřad byl příjemný, romantický. Pak následoval slavnostní oběd v jedné pražské restauraci a párty v klubu. Simča jako budoucí maminka ale šla domů i s Karlem. Mejdan jsme museli zvládnout za ně,“ uzavřel.

    Fotogalerie
    2 fotografie

    Miminko do úplné rodiny

    Líbánky prý manželé plánují až po narození miminka, protože už se Simona bojí létat. Důležité prý je, že se miminko narodí do úplné rodiny. Simona Krainová potvrdila své těhotenství až v pátém měsíci, miminko se jí má narodit v prosinci. Stejně tak utajila chystanou svatbu i před nejbližšími přáteli. „Strašně mě to překvapilo. Simona mi to neřekla, tutlala to přede všemi. Jsem ale ráda, že jsem byla druhá po jejích rodičích, komu to pak řekla,“ svěřila Blesku zpěvačka Dara Rolins, u níž se předpokládalo, že by Simoně měla svatbu odsvědčit. „Ale co, jsem svědkem jejich lásky každý den a přeji oběma holoubkům to nejlepší,“ dodala.

    Chyběla i rozvětvená rodina Simonina manžela Karla Vágnera ml., jenž je synem známého skladatele. „Nejsem typ, který má rád velká rodinná setkání. Vídám se s Karlovou maminkou, zbytek jeho rodiny neznám,“ řekla Blesku v létě Krainová na dotaz, zda už poznala sedm nových švagrů a švagrových. Z její strany byla na svatbě jen sestra Yvonna.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

evolucius: Zdejší české,zejména ty Bleskové "celebrity"žádné opravdové kamarádky a kamarády nemají...to ještě dodatkem...

(05. 09. 2010 23:48)

mujboze: Píšu pod pěřinou - bláho, kolik by stál takovej nosík, jak má teď darča nebo majkl džekson ? Můj pitbull není spokojenej, tak bych to za něj z nemocenský zacvak, mám mýho čokla strašně rád...

(05. 09. 2010 22:20)

mujboze: ...kua, tak jsem zas zpátky z opušťáku, v LDNce - a koukám, koukám, před večerkou na tu fotečku darče rolinz - ...že byli ti v redakci zas zlomyslní a hodili sem fotečku z ordinace , právě dyž darča byla před plastikou? Že jo? Nějak z doby, keď zvončeky zvoněli, šak ? http://www.youtube.com/watch#!v=5oJG2va5yYk&feature=related sakra, musím končit, sestřička zhasla světlo na pokoji...sbohom moje zlatka

(05. 09. 2010 22:05)

rafael: že nechcete, aby si pamätala veci, ktoré povedala pred 2 dňami. A tá jej úplná rodina to je výsmech. Len aby vydržali do pôrodu. Chúďa dieťa. Už si viem predstaviť, keď to bude dcérka, ako bude na ňu žiarliť.

(05. 09. 2010 14:47)

susanah: tak nemůže svědčit, vy chytráci.

(05. 09. 2010 13:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy