Nebyla schopná vystupovat, a proto zrušila všechny koncerty. „Myslím, že už je pomalu čas opět začít dělat svoji práci,“ řekla včera Dara. Chce dokonce varovat před nehodami na silnicích a upozornit na to, že některým tragédiím lze předejít.

Po nehodě zůstal skútr ležet vedle terénního auta zpěvačky
Autor: Foto od čtenáře Blesk.cz
Poprvé Rolins veřejně vystoupí 18. září na diskotéce v Banské Bystrici. „V té době už budu vědět, jak dopadlo vyšetřování nehody,“ svěřila se Dara. Zpěvačka bude ráda, až se případ uzavře, i když myslet na něj bude už pořád. „V září ještě nejde o obvyklý koncert. Je to vystoupení, kde Dara zazpívá pouze pár písniček. Takhle brzy by ještě nezvládla být na pódiu sama celý večer,“ řekla Blesku zpěvaččina manažerka a dobrá kamarádka Eva Skallová.

Dara: Jsou havárie, kterým lze předejít

„Velký koncert proběhne až 25. listopadu,“ prozradila ještě Skallová. Dara na svůj otřesný zážitek zareagovala jako zpěvačka. A rozhodla se o problematice na silnicích nazpívat písničku. „Jsou havárie, kterým lze předejít. A Dara má kvůli svému známému jménu možnost k lidem nějakým způsobem promlouvat. Některým nehodám se neubráníme, ale něco máme ve své moci,“ vysvětlila Blesku novou myšlenku Skallová.

„Ještě nevíme, jak to bude přesně vypadat. Možná vznikne písnička na toto téma a možná Dara bude k veřejnosti mluvit nějak jinak. Je to hodně vážná věc, takže chceme co nejlépe promyslet, jak vše provedeme,“ dodala Skallová.