Populární skupinu, která získala neuvěřitelné množství fanoušků, původně nebrali její členové Vojta Dyk, Jakub Prachař, František Soukup a Jan Maxián moc vážně. „Kluci hrávali pro zábavu, hudební vydavatelství nechtěla vydat jejich desku. Teď se vše otočilo, točí se druhé cédéčko a o vystoupení je ohromný zájem,“ pokračoval manažer s tím, že problémy s koncertováním měli často právě kvůli Národnímu divadlu.

Dyk v Národním jen jako host

„Termíny ladíme tak, aby se klukům netloukly s jejich další prací, dohodli jsme se i s produkcí Česko Slovensko má talent ohledně Jakuba Prachaře. Ale pokud jde o Vojtu, bylo to složitější. Když odpadla jiná hra v divadle, musela se dávat náhradní a on jako stálý člen divadla se nemohl omluvit. Museli bychom zaplatit 700 tisíc,“ svěřil Filip Šmíd. Vojta Dyk bude v Národním divadle fungovat nadále, ale jen jako host.

Jakub Prachař se při natáčení pěkně vyblbnul
Autor: TV Prima

Prachař v Česko Slovensko má talent

Moderátor Jakub Prachař (26) natáčel o víkendu televizní upoutávky pro soutěž Česko Slovensko má talent. Televizní štáb pracoval v Praze na třech místech – na Hradčanském náměstí, Jánském vršku a v Platnéřské ulici.

„Atmosféra byla fantastická. Podíval jsem se díky tomu navíc i na Pražský hrad, kde já už dlouho nebyl,“ řekl Blesku Jakub s tím, že na rozdíl od Dyka koncerty kapely stihne.