Zatímco Kateřina Průšová (24) má svatbu s Vladimírem Konvalinkou už za necelé dva týdny, Klára Medková (24) prý zatím vdavky s Radkem Kováčem (25) nechystá.

"Máme teď nového pejska, čivavu Kylea. Takže zatím pořád ještě trénujeme na miminko. Se svatbou čekáme na ten pravý čas," říká Klára, která by se prý ráda vdávala v létě. Její přítel, fotbalista moskevského Spartaku, však většinou hraje nebo trénuje. A svatbu v zimě, kdy Kováč odpočívá, zas Klára nechce.

Fotogalerie
4 fotografie

Kateřina Průšová už má jasno. Vdá se v sobotu 14. června a přípravy jejího velkého dne vrcholí. Největší starost už jí tak dělá jen správný make-up.

"O tom jsem se právě přišla poradit s Claudií. Poslední měsíce mě totiž trápí problémy s pletí a žádný z lékařů zatím nedokázal přijít na příčinu," posteskla si Kateřina, která proto nedávno navštívila specialistku, která její krev poslala na kompletní rozbor do Barcelony. Tento test by měl odhalit, není-li modelka na něco alergická.


Tetovaná kráska

Místo plánů na svatbu Klára Medková naplánovala další tetování. Kolem čínského znaku si nechala vytetovat ještě ornament. "To aby to kung-pao trošku zapadlo," žertovala Klára.

Na rozdíl od populární reklamy se však nápis na jejím rameni jen lehce liší od zamýšleného významu. "Chtěla jsem tam ctnost a když jsem zašla do jednoho čínského bufetu, aby mi to přeložili, ve slovníku našli, že je to morálka. Tak to jsem nedopadla nejhůř," dodává Medková