Mladý muzikálový zpěvák Josef Vágner, který se snaží prosadit i na poli herectví, je úspěšný také ve svém soukromém životě. Za pár dní například oslaví první výročí svatby, ke které došlo na počátku června ve slunném Řecku. Tehdy si vzal za manželku svou dlouholetou partnerku Marlene. A krátce po veselce se pár radoval z narození dcerky Amelie. Jeho rodinka je tedy naprosto ideální.

„Malé už bude osm měsíců, je hodná a usměvavá. Zatím si se mnou nezpívá, ale poslouchá mě. Byla se podívat na muzikál Kocour v botách, kde hraju, dvě minuty koukala – a pak to celé spokojeně prospala,“ svěřil se usměvavý Vágner, známý například z muzikálů Tři mušketýři nebo Muž se železnou maskou. „Ale jinak je moje nejvěrnější fanynka!“ dodal tenhle tatínek hrdě.

On sám přitom pochází z lehce neutěšených rodinných poměrů, jeho otec, slavný textař a hudební producent Karel Vágner, měl v jednu dobu rodiny rovnou dvě. Zatímco byl oficiálně ženatý s výtvarnicí Monikou Asterovou (57), která mu rodila děti jako na běžícím páse, udržoval paralelní vztah i s Řekyní Katinou Papadopulosovou (52). A i ta mu dala několik potomků – mimo jiné právě i Josefa.

Ze svého otce si on ovšem brát příklad nehodlá, a jedinou jeho druhou rodinou, jak sám přiznává, je mu ta divadelní. „Já a moji kamarádi to všichni táhneme jako rodiny a doufám, že to tak vydrží napořád,“ prohlásil optimisticky oblíbený zpěvák, který se proslavil mimo jiné i tím, že společně s Lucií Vondráčkovou (39) nazpíval ústřední hit k úspěšné komedii Babovřesky pojmenovaný S láskou je nám líp.

VIDEO: Josef Vágner: Velikonoce mě baví od doby, co se vejce změnily v tekutou pomlázku!

Video
Video se připravuje ...

Josef Vágner: Velikonoce mě baví od doby, co se vejce změnily v tekutou pomlázku! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií