Pepova maminka Katina (53) z Kréty pochází a denně mluví s příbuznými. „Neteče tam voda, protože povodně zničily potrubí. Taky mnohde nejde elektřina,“ vyjmenovává důvody, proč by syn měl raději zůstat doma.

Mirtos, kde měli Pepa a Marlene loni svatbu, je pouhých 14 km od problematické oblasti Ierapetra. „Sestřenice mi říkala, že korytem, v němž třicet let nebyla žádná voda, se valí obrovské vlny! Přes most se nesmí chodit...“ běduje Katina.

I hudebník Karel má obavy. „Měli by cestu odložit. Máme zprávy, že dům, který si Pepa v Mirtosu pořídil, to zatím přestál bez větší újmy. Není tedy třeba zatím nic řešit. Na Krétu ale mohou jet později,“ nabádá syna Vágner.

Jenže Pepa je hodně vytížený v muzikálech a už tak pro něj bylo těžké najít volnější termín. A taky má asi v sobě dobrodružnou krev jako jeho bratr, věhlasný rybář Jakub (37). „Už jsme si to tak jednou naplánovali, proto odjedeme,“ říká Pepa umanutě.

Chtěli s malou k moři dřív, než vypuknou velká vedra. Navíc si vzala ve Slovenském národním divadle volno i jeho sestra Anička (23) a těší se na shledání. „A když bude potřeba, aspoň přiložíme ruku k dílu,“ uzavírá zpěvák.

VIDEO: Vágnerová o rozchodu bratra Jakuba a modelky Bučkové: Jsou tam bolavá srdce!

Video
Video se připravuje ...

Vágnerová o rozchodu bratra Jakuba a modelky Bučkové: Jsou tam bolavá srdce! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
43 fotografií