„Dnes je to osm let od naší svatby. Náš život je velmi rychlý, plný ups & downs (vzestupů a pádů - pozn. red.), takový malý rock&roll,“ zhodnotil v pondělí na Instagramu své manželství u snímku Simony se syny Maxem a Brunem.

Své sexy ženě pak složil krásnou poklonu. „Ale vím, že Síma je ta nejlepší holka ze třídy, co jsem vždy chtěl, ta nejlepší máma pro mé úžasné kluky a taky dělá nejlepšího pečeného králíka na světě! Díky za všechno!“ vyznal se Vágner a připojil ke vzkazu i srdíčko.

V komentářích si vysloužil za svá slova obdiv řady dam, i když mu také rýpalové nezapomněli připomenout, že omylem napsal slovo svatba špatně s „d“ místo „t“. Poškádlila ho kvůli tomu trochu i sama Simona. „Lááásko, dáme ještě jednu svaDbu?? Proč ne?“

Modelka by se tak očividně nebránila nějakému obnovení slibů. Ostatně jejich první veselka v roce 2010 neproběhla nijak velkolepě, naopak se odehrála v naprostém utajení na Staroměstské radnici. Krainová tehdy „ANO“ řekla v semišových kozačkách a tmavě modrých volných minišatech, jelikož už v té době čekala staršího syna Maxe. Předtím byla už jednou vdaná za Bořka Slezáčka (51), ovšem manželství nevydrželo ani rok a půl.

VIDEO: Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal?

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová přišla o šaty! Kdo je na ní při oblékání roztrhal? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
68 fotografií