Ta se v zápalu hry rukama tak moc rozmáchla, až se praštila a teď se modlí, aby neměla naštíplou kost. „Shit happens (když se daří, tak se daří – pozn. red.). Miluji tě, ale… je představení, které mělo premiéru před 14 lety! A my jsme do našich rolí postupně dospěli, zestárli v nich a teď se v nich začínáme taky rozpadat,“ napsala Daniela Šinkorová, která si zranila hřbet ruky.

Není však jediná.Lumír Olšovský má tzv. zamrzlé rameno, Roman Vojtek naštíplou kost na levé ruce. No a já jsem se dnes rozmáchla víc, než jsem měla a narazila jsem pravou rukou přímo na hranu zrcadlového stolku. Takže jdu ledovat (bolí to jak čert!) a ráno se uvidí. Jestli z toho bude jen jelito, nebo naštípnutá kost,“ prozradila Daniela, která si ruku odřela až do krve. Naštěstí pro ni z toho den poté vyšlo jen jelito!

Když pak měli s Vojtkem tančit tango, bylo to dost krkolomné, protože se oba báli, aby si o jejich zraněné ruce nezavadili. Jediný, kdo je z jejich týmu ještě pohromadě, je Eva Staškovičová, která je podle Daniely ale o generaci mladší a tudíž i odolnější.

 

Fotogalerie
29 fotografií