Už to není jen Pomejeho rozvádějící se manželka Andrea Pomeje, která bije na poplach. Ta už delší dobu tvrdí, že Jiřího psychický stav je špatný a někdejší producent se jen utápí v sebelítosti, antidepresivech a alkoholu, a navíc neléčí nohu, která ho ze zatím nejasných příčin bolí. Už se k ní přidali i Pomejeho otec a letitý kamarád a sponzor Pavel Pásek.

Pomeje stále popírá, že pije, a vinu svádí na manželku a okolí. Jenže teď jej opět reportéři přistihli, jak si domů veze karton piv. Zavolal si na to vůz, který jej do samoobsluhy vzdálené asi 200 metrů vzdušnou čarou a zpět odvezl. „Je za pět minut dvanáct, jestli už není po dvanácté,“ říká Pomejeho otec, který synovi shání léčebnu. „Je to složitý. Když ho dáme třeba do Červeného Dvora, nebudou mu tam léčit nohu, která ho šíleně bolí – a nikdo neví, co s ní je. Když ho zase strčíme někam na ortopedii, kde mu budou dávat dohromady tu nohu, tak to nepřežije psychicky, bude mít absťák,“ dodává k tomu Pásek.

VIDEO: Pomeje se vrací taxíkem s kartonem piv v igelitce

Vrcholem bylo, když Pomeje minulý týden poslal do redakce webu Extra.cz SMS zprávu, podle které ho „zabila jeho žena“. Přestože později to popřel, podle Andrey Pomeje se jednalo o další pokračování citového vydírání, kterým na ni Pomeje naléhá. Prý zprávu poslal pod vlivem alkoholu nebo prášků. „On už blábolí. Neví, kde je, co bylo včera. A je to den ode dne horší. Není s ním řeč. Obávám se, že jsem už ve stavu, kdy jsem schopen na svého nejlepšího kamaráda zavolat záchytku a poslat ho do Bohnic,“ potvrzuje Andreino podezření Pásek.

Fotogalerie
62 fotografií