I když je spojuje to, že obě chodí s hokejisty a obě mají e-shop na oblečení, tak na společné kafe spolu nepůjdou. Každá si o té druhé myslí své a nevypadá to, že by jedna chtěla ustoupit.

Slečně Kopřivové jsem i fandila. Říkala jsem si, chudák holka, nemá ji nikdo rád. Za mladistvé chyby přece nemusí platit doteď a je celkem šikovná, rozjela si svůj byznys. Proč si ale o mně točí stories a nekontaktuje přímo mě?“ prohlásila Nela, která na sociální síť pravidelně umísťuje svoje polonahé fotky nebo láskyplné s novým přítelem, hokejistou Lukášem Kozákem.

To Veronika se drží zpátky, maximálně zveřejňuje své sportem vypracované tělo v plavkách, ale o společných fotkách s Jardou Jágrem nemůže být ani řeč.

Naposledy se krásky pochlubily fotkou, kde jsou obě nahoře bez a ve stejné póze. Ale zatímco Kopřivová je tak nějak v mlze, Nela se vystavila v celé své kráse a vyšpulila i svůj pověstný zadeček. Taky má její snímek mnohem víc lajků než Jágrova holka.

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková: Na plese všem ukázala svůj rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková: Na plese všem ukázala svůj rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií

 

 

„Slečně Kopřivové jsem i fandila. Říkala jsem si, chudák holka, nemá ji nikdo rád. Za mladistvé chyby přece nemusí platit doteď a je celkem šikovná, rozjela si svůj byznys. Proč si ale o mně točí stories a nekontaktuje přímo mě?“ začala nevinně Nela.

Zdroj: https://www.extra.cz/nela-slovakova-vraci-uder-koprivove-ktera-ji-setrela-za-vysmech-kypre-divce-tohle-je-hodne-ostre