I když Nela Slováková chtěla rozchod s Martinem přejít v klidu bez žádných dramat, tak ne. Jakmile prasklo, že kráska randí se slovenským hokejistou Lukášem, dostala co proto.


Jediné, o co Martinovi šlo, odevzdej auto a Vespu (sprosté a nechutné zlé tituly u oznámení, že mu mám vrátit dárky, které mi dal, opět vynechám)! Snažila jsem se přes několik zpráv slušně komunikovat, nabízela jsem Martinovi okamžitý odkup auta, avšak ne. Tady šlo jen o to nechat mě frajersky vystoupit z auta a myslet si, jak vyhrál. Ale kdepak, vyhrála jsem já, protože jen chudák chce vrátit něco, co už jednou dal. Díky bohu se o sebe naštěstí umím postarat a ten problém, který mi teď na chvilku udělal, po svém a s grácií brzy vyřeším,“ svěřila se úspěšná podnikatelka, jejímž oborem jsou neonové plavky.

Tak to je slušná ztráta důstojnosti! A nebylo to jediné, co Nela musela s Martinem skousnout. Ve svém volnu se rád stýkal s jinými děvčaty, v opilosti ji častoval vulgárními slovy a často za sebe nechával platit. Před rokem totiž přišel o značnou část peněz, což ho přiblížilo dnu.

VIDEO: Nela Slováková opouští svůj byt, na který jí vydělala reality show Hotel Paradise!

Video
Video se připravuje ...

Nela Slováková opouští svůj byt, na který jí vydělala reality show Hotel Paradise! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií