Původně si Mistr přál, aby se nikdo nedozvěděl, že si pořídil pozemek v severních Čechách a nechává si na něm vystavět roubenku. Proto nechal na jaře 2016 vše „naoko" napsat na svou tchyni Blanku Krejčí (67). „Jak víte, že to je má tchyně? Bylo to takto udělané proto, aby na to, že je chalupa má, nikdo nepřišel,“ podivoval se překvapeně Gott, když se vše provalilo.

Ještě během stavby se tak začaly do Doubice sjíždět davy fanoušků z Česka i Německa a zajímaly se o to, kde že tam má Karel chalupu. Tomu se přílišná pozornost nelíbila, a tak v listopadu 2016 oznámil, že nedostavěnou nemovitost raději prodá, jelikož by tam neměl kýžený klid. Jenže ve skutečnosti se jednalo jen o další manévr a pokus odvrátit od místa pozornost. Stavbu dělníci dokončili a Slavík už do Doubice pravidelně jezdí odpočívat.

I když mu občas ještě nějaký zvědavec cestu zkříží, žádné nájezdy příznivců už mu tam nehrozí. Jenže tím všechny turbulence kolem malebné roubenky nekončí. Gott ji totiž i s pozemkem, na který si pořídil dvě ovečky, 30. července přepsal formou darovací smlouvy na manželku Ivanu Gottovou. Tedy respektive vše provedla její maminka Blanka, která byla doposud oficiální majitelkou.

Ve skutečnosti se ale jednalo o rozhodnutí zpěváka. Proč tento krok učinil, ale není zřejmé. „K tématu Doubice už se vyjadřovat nebudu,“ říká již delší dobu a nechce nic komentovat. Pravda je, že Ivaně už před dvěma lety přenechal i vilu na Bertramce a garáž v Košířích, jelikož v té době bojoval s rakovinou mízních uzlin a nechtěl nic ponechávat náhodě.

VIDEO:  Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky

Video
Video se připravuje ...

Šok! Karel Gott v nové pohádce mluví slovensky! Youtube.cz

 

Fotogalerie
84 fotografií