Andrea se dlouho bránila vztahu s novým mužem, ale urostlý klempíř ji doslova uhranul. Ze začátku byla opatrná, ale teď už mluví o vážném vztahu a Petra vzala do společnosti. Ruku v ruce se objevili na premiéře filmu Predátor.

Brunetka v upnutých šatech dala na odiv svůj nadupaný dekolt a Petr v obtáhlém triku své svaly, na kterých denně pracuje. A nejenom na střeše jako klempíř, ale i v posilovně, kde našel druhý domov.

Zatímco dýdžejka si svou novou lásku náležitě užívá, její manžel Jiří se doma užírá žárlivostí. "Jirka měl doteď nějakou vnitřní naději, že se k sobě vrátíme. Možná jsem mu ji dávala, protože jsem se s ním snažila vycházet a fungovat. A teď ho to bolí. Je to pochopitelný a logický, je zhrzenej," nebere si servítky manželka zkrachovalého producentka. A byla to právě Andrea, kdo už nevydržel několik měsíců trvající napětí v jejich manželství a podala žádost o rozvod.

VIDEO: Pomeje jde na Fantoma bez spodního prádla, ale s novým milencem! Začala druhá fáze vztahu, řekla

Video
Video se připravuje ...

Pomeje jde na Fantoma bez spodního prádla, ale s novým milencem! Začala druhá fáze vztahu, řekla Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií