Pořád se ale i přes všudypřítomnou žárlivost snaží, aby měl někdejší producent přístup k dceři Aničce, kterou miluje. „Je to jak na houpačce, chvilku se s ním dá bavit a chvíli ne. Jirka má narušenou psychiku a výkyvy jsou u něj v horizontu hodin. Snažíme se komunikovat jako rodiče, ale pořád jsou mezi námi vztahové energie, takže to ještě chvíli potrvá,“ krčí Andrea rameny.

Nerada by, aby dcera o tatínka přišla. „Jirka může, kdykoliv bude chtít a bude v pořádku, Aničku vídat, budu mu vycházet vstříc. Ale dítě cítí stres, který tam je, takže je to jen o něm. Teď se od návratu z prázdnin neviděli, řešíme Jirkovu žárlivost a od toho se to odvíjí. Jsou tam nějaké dohady, on si to řeší svým způsobem a s Áňou komunikuje přes telefon,“ dodává Andrea Pomeje.   

Proč je Pomeje o berlích? Potíže s kyčlemi!

Před pár dny se Jiří Pomeje objevil s obarvenou hlavou a o berlích. „Jirka měl vždy velká gesta a tohle obarvení je jedno z nich. Ale myslím, že mu to docela sluší, prospělo mu to,“ říká o Jiřího přelivu Andrea. „Zdravotně je, co vím, v pořádku, ta noha pramení z problémů s kyčlí, které má dlouhodobě,“ říká o manželově indispozici.

Fotogalerie
65 fotografií