Herec, který po lednové operaci rakoviny hrtanu přišel o hlas, zřejmě pochopil, že největší oporu má v současné době ve svých rodičích. Přivezl jim proto ukázat vnučku, aby se s ní potěšili. Poslední tropický den se vydali svlažit v řece. Anička dostala nafukovací rukávky a babička ji střežila jako oko v hlavě, i když se od břehu skoro nevzdalovaly. Jirka si zase hlídal operovaný krk. Ani kvůli tomu nesundal triko. Oholené vlasy mu zase pomalu dorůstají, ale na postavě je pořád znát, jak je vyhublý. Je div, že mu ještě drží snubní prstýnek na prstu.

Manželka Andrea, která již randí se svalovcem Petrem Plačkem (37), mezitím podala žádost o rozvod. O majetek žádný boj nečeká. „Máme předmanželskou smlouvu, tam to půjde rychle. Půjde jen o malou. Dokážu Jirkovi vyjít vstříc ve všem, aby byli všichni spokojení, nebudu jí přece upírat tatínka. Ale musí bejt dobrej. Nemůžu předat dítě člověku, který není v dobrém stavu. Mám o ni strach. Potřebuju mít v Jirku důvěru,“ říká dýdžejka.

Než ji získá, jen nerada by přistupovala na střídavou péči. „Byla bych radši za výhradní péči, ale ještě jsme se o tom nebavili. Klidně to nechám na posouzení odborníků, zhodnocení psychologů, je to všechno o domluvě,“ přemýšlí Andrea s tím, že jako velký problém vidí manželův současný styl života.

„Bojím se, aby se o malou postaral. Musí mít nějaké zázemí. Klidně bych mu i pomohla. Musí si ale najít bydlení, kde bude mít malá pokojíček a kde to nebude vypadat jako ve squatu. Normální domácnost a kde se bude cítit dobře. Tam, co je teď, žije tam s Mildou, což je hrozně hodnej kluk, kamarád od Páska, ale žijí tam jako mládežníci, a nemůže tam s nimi být dítě,“ dodává Aniččina maminka rozhodně.

Fotogalerie
49 fotografií