Že se Andrea Pomeje rozhodla podat žádost o rozvod, se Jiří Pomeje dozvěděl minulý týden z médií, stejně jako to, že Andrea randí s vazounem z Poděbrad Petrem Plačkem (37). Od začátku bylo jasné, že to Jiří neponese dobře, proto Andrea setkání i rozhovor s ním odkládala.

Nakonec k němu došlo, když to vůbec nečekala. "Byla to taková blbá neděle. To se může stát jenom mně. Byli jsme domluvení, že Áňa pojede s Jirkou ještě na prázdniny k jeho rodičům, tak jsem ji vezla na nádraží, kde jsme se s Jirkou viděli. Bylo to poprvé po všech těch eskapádách. On měl kufr, táhl ho do vlaku, a aby tam malá zatím nestála, tak jsem ji vedla za ním. Jenže najednou zapískali, vlak se rozjel, a já v něm zůstala uvězněná s nimi. Průvodčí mi řekl, že už zastavit nemůže, a že další zastávka je až Tábor, takže jsem tam musela dojet. To nechceš," popsala Blesku nepříjemnou situaci Andrea.

Řešil se prý jak rozvod, tak nový vztah Andrey. "Byla to hodina v pekle. Zajímavý. Ono dusno bylo už na nádraží. Takže během té hodiny jsme si vyměňovali názory. Asi to tak mělo bejt," říká Andrea s tím, že u výměny bohužel byla v kupé i jejich dcera. "Ale byli jsme rozumní, nekřičeli jsme na sebe nebo tak," dodává manželka někdejšího producenta. "Jirka žárlí. Doufal, že se k sobě ještě vrátíme. Takže vše se točí okolo toho. Chápu, že to pro něj není příjemný," krčí rameny s tím, že Jiřímu dala celou řadu šancí na nápravu, on je ale neproměnil.

Fotogalerie
60 fotografií