Když prasklo, že svalovec Petr u Andrey už i přespává, rozhodla se Pomejeho stávající žena poprvé o novém příteli i o tom, co je před pár týdny dalo dohromady, promluvit. „Psali jsme si přes sociální síť. Největší prča je, že jsem tohle vždycky shazovala a smála se, že se lidé už nedokážou setkávat normálně. Na internetu jsou vždycky hrozně sebevědomí a pak nic. Poté, co se ukázalo, že se rozvádíme, mi psala spousta chlapců, ale skončilo to po pár větách,“ říká Andrea s tím, že Petr nevyměkl, naopak.

Nebyl to prý jeho vzhled, co Andreu zaujalo. „Podívejte se na mé předchozí partnery, poznáte, že svalovci nejsou můj typ. Ale prostě jsme si rozuměli. Pak už jsme si psali nonstop. Takže za mnou přijel a začali jsme se vídat…“ prozradila Blesku Andrea s tím, že se zatím rozhodně nejedná o žádný pevný vztah.

„Jsem opatrná, mám problém brát to vážně. Po letech s Jirkou jsem nedůvěřivá, poznamenalo mě to. Řekla bych, že je to taková zkušební doba. Jsme rozhození, že musíme řešit tohle. A do toho Jirka, kterej z toho není úplně nadšenej. Ten jeho klid je naoko,“ myslí si Pomejeho manželka.

Vídání se s Petrem prý probíhá v poklidu, tak, jak teď Andree vyhovuje. V úterý si s Petrem třeba vyrazili na večeři. „Jsem spíš domácký typ, než abych chodila někam do kina nebo cvičit, naštěstí to po mně nechce,“ směje se Andrea, kterou svalnatý klempíř ani nenutí, aby s ním přešla na jiný životní styl. „Jíme úplně normálně. Byli jsme v restauraci, a protože nedojídám, skoro nikdy nesním celé jídlo, tak si ho beru v krabičkách domů,“ dodává DJka, která Petrovu evidentní zálibu ve cvičení nijak neprožívá. „Sám nemá rád, když ho někdo škatulkuje. Není to žádný kulturista. Je to obyčejnej kluk. Na fotkách působí trochu jako narcis, ale já mít takové tělo, tak se také fotím. Má hodně sledujících na Instagramu a sponzorují ho velké značky, dělá to kvůli tomu. Je to jeho pracovní prostředek.“

Fotogalerie
75 fotografií