Říká se, že kdo má neštěstí v lásce, mívá alespoň štěstí ve hře. Podle toho se zřejmě zařídili i fanoušci zpěvačky Lucie Vondráčkové. Jelikož ji čeká podle všeho dost drsná rozvodová válka s manželem, chtěli by jí její příznivci pomoci alespoň v oblasti kariérních úspěchů.

„Již za měsíc bude vyhlášen další ročník ankety Český slavík. Lucka má podle vašich reakcí ty nejlepší fanoušky, jaké kdo může mít. A co kdybychom se letos pokusili o nemožné?" zaznělo na stránce fanklubu Lucie na Facebooku, kde už se její soukromí jeden čas řešilo natolik, že musel správce zakročit a některé komentáře začít mazat.

Teď přišel s dalším nápadem. „Připravte si mobilní telefony, půjdeme do toho a ukažme, jak máme Lucku rádi. Pojďme ji nejen vrátit na stříbrné místo, ale zkusme hlasovat tak, aby to bylo místo první," vyzval správce stránek veřejnost s tím, že by to zpěvačku jistě potěšilo a posílilo do další práce. A něco na tom opravdu je, zlatá příčka v anketě by jistě blondýnce vyčarovala úsměv na tváři a možná by jí dala na čas zapomenout na trápení, které nyní prožívá v osobní rovině.  

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Jenže má to háček! Příspěvek vyzývající k hlasování pro Vondráčkovou je totiž v podobném duchu jako loňská kampaň fandů kapely Ortel a jejich zpěváka Tomáše Ortela (42). Tu ale pořadatel ankety vyhodnotil jako manipulaci s hlasováním! „Porušení fair play spatřuje organizátor ankety především v obsahu široce sdíleného facebookového profilu Tomáš Ortel Českým slavíkem 2017 (aktivní od 19. září 2017). Vyzývá se zde k zapojení do organizované akce, aby se konkrétní subjekt stal Zlatým slavíkem. Tedy nikoli, aby lidé posílali hlasy podle svého skutečného názoru, ale aby se zapojili do akce za určitým cílem a získávali pro něj další osoby a fankluby,“ vysvětlovala loni Musica Bohemica, která skupině i zpěvákovi odebrala hlasy a přičetla jim jen tolik bodů, kolik dostali v minulém ročníku.

Jenže s vysvětlením přišla až po slavnostním předávání cen, což vyvolalo značnou kontroverzi, a zdálo se, že další ročník Českého Slavíka je v ohrožení. Organizátor Jaroslav Těšínský ovšem nakonec slíbil, že soutěž bude pokračovat v inovované podobě. Zda se změní i pravidla ohledně podpory interpretů na sociálních sítích, ale není jisté. Je tak klidně možné, že blondýnka, která si obvykle odnáší cenu za druhé místo, by si mohla tentokrát i dost pohoršit, nebo být z hlasování vyloučena úplně. 

VIDEO:  Připomeňte si, jak loni Těšínský vysvětloval, proč Ortelu vzal hlasy!

Video
Video se připravuje ...

Šéf Českého slavíka Těšínský: Vše o manipulaci s hlasy v anketě! Proč a komu je bral? Blesk TV

Fotogalerie
76 fotografií