„Vztahy jsou neuvěřitelná věc. Už jen pochopit a následně tolerovat některý partnerovy zvyky, akce, názory, je práce na celý život. U nás jsme si to zkomplikovali ještě rozdílem kulturním a jazykovým,“ rozepsala se na Instagramu Česká Miss 2011, která chtěla svým příznivcům ukázat, že i když s přítelem Timem Sparvem (31) působí jako dvě hrdličky, není všechno zlato, co se třpytí.

Oba žijí jinde a vídají se tak vždy jen na čas, třeba na týden. „Já tentokrát začala návštěvu slzama. Pláč a k tomu moje věta: ‚We are not really vibing‘ (Nejsme na stejný vlně/nerozumíme si,) nám pak při odletu byla naštěstí k smíchu. (Opakoval mi to na letišti dvakrát a říkal: ‚Hádej, kdo jsem!‘“ odhalila Jitka.

Zatímco ona je prý pořádné „tornádo“, fotbalista má raději klid a pomalejší tempo. Proto si musí oba vždy pomalu zvyknout na změnu a najít kompromis. „Třetí den přijde harmonie – já se uklidním (sázím kytky, vypínám telefon a tak), on si zvykne na to, že doma není sám,“ líčí dál bývalá moderátorka SuperStar, která se vždy domů vrací opět zamilovaná. „Odlítám pak s úsměvem a srdíčkama nad hlavou.“

Vzpomíná pak na příjemně strávené momenty: „Jak jsem přišla ze cvičení s holkama a na stole měla vynikající večeři. Jak mi vymyslel program a potěšil mě muzeem i uměleckou výstavou. Jak mě překvapil knihou Chanel.“ Na mysli má ale i méně příjemné věci. Její přítel totiž například nemá rád její spontánní nápady. Některé jeho zvyky pak Nováčkové dokážou pít krev. „Jak vždycky umyje kuchyň ještě před servírováním večeře. (Takže je občas studená.) Jak se jeho ponožky a trika válí v obýváku,“ vypočítává.

I když ale jejich vztah není růžový a bezchybný, blondýnka je i tak šťastná. „Je třeba si uvědomovat to krásné i ve chvílích, kdy to zrovna nejiskří tolik,“ dodala proto na sociální síti.

VIDEO: Ani minulé vztahy Jitky nebyly zrovna jednoduché. Bylo to dost komplikované, přiznala Nováčková o rozchodu s ex.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
65 fotografií