Jitka už delší dobu randí s fotbalistou dánské ligy Timem Sparvem (31). „Má druhý den životní zápas o titul, na který jsem neměla šanci se dostat, protože mám natáčení za sebou hned dvě a s minimálním časovým rozestupem,“ vylíčila na sociální síti Česká Miss 2011, kterou mrzelo, že svého miláčka neuvidí v akci.

Když ale první práce náhle skončila dřív, rozhodla se, že by ho mohla překvapit. „Letenky nejsou. Cesta autem je 9h 54min. Zápas je od 18h, druhej den natáčím před 6:00 v Praze. To nevychází,“ popisovala s tím, že ale nakonec vše vyřešila tak, že poprosila kamaráda, aby jí do Dánska odvezl autem.

Ve tři hodiny odpoledne tak nasedla v Praze do auta a vydala se na cestu, aniž by příteli něco řekla. „Překvapení! Vyděsila jsem ho v noci vedle postele tak, že se divím, že to vydejchal, ale po šoku pak málem umřel štěstím. Usnuli jsme spolu a já ho dnes vyprovodila na zápas,“ prozradila Nováčková.

Ta sice padala únavou a bála se, že nestihne další kšeft v Česku. Své lásce ale všechno obětovala a vyplatilo se! Timův tým totiž zvítězil a stal se dánským mistrem. „Mám doma šampióna! Neskutečný! A ta radost v očích se nedá popsat,“ rozplývala se blondýnka, která si ještě ve tři ráno stěžovala, že je na dálnici, nespala zatím ani minutu a za tři hodiny má focení v Česku.

Nakonec i přes »odpoledne v Dánsku na otočku« všechno stihla a na place byla ráno dokonce mezi prvními. Přesto se dušuje, že podobné dobrodružství už nikdy podnikat nebude.

VIDEO: Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Promluvila o rozchodu s bývalým přítelem! Co se tehdy pokazilo?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
44 fotografií