Bylo to poprvé, co Andrej Babiš svou manželku Moniku, která je velkou milovnicí módy a designu, a netají se, že za luxusní kousky dost utrácí, doprovodil na Fashion Week. "Vytáhla jsem manžela na přehlídku Michaela Kováčika, aby se trochu odreagoval, a jako bonus měl i přehlídku spodního prádla," pochlubila se na sociální síti manželka premiéra. Ta od prvního dne nechybí na módních přehlídkách a dle našich informací si už pár kousků zamluvila. Je fajn, že utrácí tisíce nejenom za vyhlášené světové domy, ale i za české nebo slovenské návrháře.

Účast Andreje Babiše ale nerozdýchala blogerka Ina T., která, když ho při příchodu spatřila v sále, se otočila na podpatku a odkráčela. Sama, i když doufala, že se zvedne půlka sálu.

"Takže když jsme vešli do sálu, kde nás chtěli usadit a zároveň tam Babiš dával rozhovor, řekla jsem jen Václavovi, že není správné, abychom byli na jedné akci s tímto člověkem (tím bych vlastně odsouhlasila jeho přítomnost a já s ní rozhodně nesouhlasím, vzhledem k tomu, že má být ve vězení) a že chci ihned odejít. Moc věřím, že jsme nebyli jediní, kdo se takhle rozhodl a nejvíc nadšená bych byla, kdyby se zvedla a odešla půlka sálu jako gesto nesouhlasu s jeho chováním. To se podle všeho nestalo, ale neodsuzuji nikoho, kdo zůstal, nebo koho nenapadlo, že mu tím dává podporu, protože každý to prostě cítíme jinak a i moje rozhodnutí může být bráno jako unáhlené, prázdné gesto, které je k ničemu," píše ve svém prohlášení na Instagramu blogerka.

VIDEO: Návrhář Michael Kováčik na Fashion Weeku chystá překvapení!

Video
Video se připravuje ...

Návrhář Michael Kováčik na Fashion Weeku chystá překvapení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií