O módu se Monika Babišová zajímá, a tak nemohla chybět na finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2018. Oblékla šaty s odvážným výstřihem z butiku Alize, odkud měla i psaníčko. Svůj jednoduchý a pohodlný model doplnila luxusními střevíčky Jimmy Choo. Kompletní outfit spolkl řádově desetitisíce. 

Babišová si na kvalitní věci potrpí, což jí vždy provětrá peněženku. „Za módu utrácím hodně, ale kolik to je, to vážně nevím. Nikdy jsem to nepočítala a radši to ani nechci vědět. Myslím, že teďka, co je Andrej v politice, jsem začala utrácet ještě víc. Vzhledem k tomu, že musím mít relativně často slušné oblečení, tak utrácím fakt hodně,“ svěřila se Blesk.cz premiérova manželka.

Věci v šatníku se jí tedy kupí závratnou rychlostí, ale Monika si s tím umí poradit. „Jeden model si beru někdy dvakrát, ale snažím se to nenosit moc rychle po sobě, aby si toho nikdo moc nevšiml. Já dávám věci hodně na charitu, na jarmark, na minibázárek, věci se většinou prodají a je to k užitku, něco dávám příbuzným, takže to koluje,“ prozradila nám Babišová, která na Pražský hrad do Španělského sálu, kde se finále konalo, přišla s partou přátel.

Fotogalerie
90 fotografií