Sbalil si saky paky a navždy opustil byt, ve kterém si maloval růžovou budoucnost se svou tenisovou láskou. Klid ale nenašel ani ve svém domě v Nové Vsi pod Pleší na Příbramsku. Týden po návratu domů ho zasáhla zdrcující zpráva.

„Dneska jsem se dozvěděl, že mi včera umřel ve spánku můj nejlepší soused všech dob. Byl to takovej můj adoptivní tátoděda,“ napsal zarmoucený zpěvák na sociální síť. „Brečím od rána jako malej, protože Tonda pro mě byl nesmrtelnej – a pořád zůstane!“ vypsal se Kraus ze svých pocitů.

Přesto se musel hned druhý den chopit mikrofonu a odzpívat předem domluvený koncert. Celý ho proto věnoval právě zesnulému kamarádovi. „Byl to pro mě velikej vzor a úžasnej chlap s obrovským srdcem. Nikdy na tebe, Tondo, nezapomenu!“ uzavřel další smutnou kapitolu letošního léta.

Ještě ale nezapomněl ani svůj nedávný rozchod a zejména na Bářinu vášnivou líbačku a noční návštěvy u potetovaného novináře. Ty velmi nečekaně uťaly jejich více než tříletý vztah. Zpěvák se ale vše snaží zlehčovat humorem sobě vlastním.

Na sociální síti teď zveřejnil fotku oblečení, které si na sebe vzal na poslední koncert. A na všech kouscích byly parohy. „Velmi tematické...“ okomentoval Kraus.

Strýcová přitom ve svém vlastním prohlášení popírala, že by mu byla nevěrná, a tvrdila, že jejich vztah skončil dva měsíce před tím, než byla načapána se šéfredaktorem módního magazínu Petrem Matějčkem (35).

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným redakce Blesk

 

Fotogalerie
68 fotografií