Před sedmi lety, když ji Tomáš požádal o ruku, Lucie souhlasila pod jedinou podmínkou. „Doslova si vyžádala předmanželskou smlouvu. Pleky v té době už vydělával spoustu peněz – jen v roce, kdy se brali, poskočil roční plat na pět milionů dolarů a ona nechtěla vypadat jako zlatokopka,“ prozradil Blesku zdroj z okolí zpěvačky, která rozchod s manželem nese velmi těžce.

Právníci Vondráčkové to budou mít u rozvodu velmi těžké. Jediné, o co podle našich informací budou moci bojovat, je výživné na syny Adama (3) a Matyáše (6). „Sama Lucka věří, že se Tomáš zachová jako dobrý rodič a na své děti bude myslet. Vzájemná komunikace jim ale momentálně vázne,“ tvrdí zdroj Blesku. Zpěvačka má v plánu se prozatím vrátit do Kanady kvůli synům, kde je nechala zapsat do školky a školy. A taky prý nechce, aby je a jejich tátu dělil oceán a 6200 kilometrů!

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Majetek, o který se zpěvačka svým podpisem na předmanželské smlouvě nejspíš připravila, je obrovský. Hraje se o čtyři byty, jeden dům a 380 milionů korun. Ano, právě takovou sumu Plekanec od roku 2011 vydělal hokejem v NHL a přinesl do společného rodinného rozpočtu. Jedná se už přitom o čistý výdělek po odečtení daní, které v kanadském Montrealu činí drsných 53 procent.

Jeho nemovitosti

  • Byt v Praze-Podolí – novostavba, nákup po svatbě
  • Byt v Kladně-Kročehlavech – starší panelák, nákup po svatbě
  • Byt v Kladně-Kročehlavech – novostavba, nákup po svatbě
  • Dům v Kladně – poloviční podíl, pořídil před svatbou
  • Parcela v Rozdělově – pořídil před svatbou

Její nemovitost

  • Byt v Praze-Novém Městě – činžák, pořídila před svatbou

Fotogalerie
39 fotografií