Letos se s těhotenstvími v českém showbyznysu doslova roztrhl pytel. Do porodu už to tak nyní nemá daleko ani herečka a vítězka StarDance Marie Doležalová, která čeká prvního potomka s tanečníkem Markem Zelinkou. Za břicho, které jí už stihlo pořádně narůst, se ale ani trochu nestydí 

Na sociální síti se s ním naopak pochlubila a ke snímku vtipně připsala: „Zeměkoule, koule, já.“ Kvůli pokročilému stádiu těhotenství už nejela ani na dovolenou a parné letní dny tráví na chalupě. „To bude chata, chata, chata, porod, pak už jen samý fotky děcka. To je můj výhled do budoucna na Instagramu,“ smála se představitelka Saši v Comebacku, kde si zahrála také s Kristýnou Leichtovou (32), která je teď rovněž těhotná.

Už druhého potomka teď nosí pod srdcem rovněž muzikálová herečka a zpěvačka Míša Tomešová, která spolu s manželem, zpěvákem Romanem Tomešem (30), vychovává již syna Kristiána (1). Ten se tak zanedlouho dočká pravděpodobně sestřičky. Brunetka je na začátku devátého měsíce a ze svého obřího břicha si klidně dělá i legraci. „Tady je pravý důvod zatmění. Není to stín Země, je to stín ZE MĚ!“ vtipkovala a pořádně pupík vystrčila.

„Obr pupek. Jakoby to měla být strašně romantická fotka... tak v příštím století,“ posteskla si. Ovšem vzhledem k tomu, že je už také v devátém měsíci, se není čemu divit. Navíc jí kila navíc zas tak nepřekáží, protože ještě před týdnem zvládla i s bříškem udělat provaz!

VIDEO: Manžel Míši Roman Tomeš: Zvažovali jsme domácí hypnoporod!

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš, manžel těhotné Míši Tomešové: Zvažovali jsme domácí hypnoporod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií