Mladý herec a zpěvák si vyrazil na dovolenou do Jordánska. Při té příležitosti se toužil zajet podívat i na Mrtvé moře na hranicích s Izraelem a smočit se v něm. Jenže ukázalo se to jako takřka nemožné!

„Znáte takový ty fotky, jak si lidi v moři v klidu čtou? Tak jsem to samozřejmě taky chtěl zažít a vidět," popisoval na Instagramu Peroutka, kterému se smůla lepila na paty. „Všechno šlo proti nám, ale vytrvali jsme. Sotva jsme vyjeli z parkoviště, nabořili jsme to do autobusu. Policajti si jeli svý jordánský netempíčko. Přivolanej taxikář to jordánsky promyslel a odmítnul jet takovou dálku," vyprávěl.

„Západ slunce se neodvratně blížil, jenže pak už tam nikoho nepustěj," vysvětlil představitel Jonáše v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 s tím, že se nechtěl vzdát, a tak zdolal dvě místní kontroly. Plavčíkovi dokonce řekl, aby ho tam klidně zavřel. Ten byl ale nekompromisní.

„Já se naštěstí stihnul vyselfíčkovat, ještě než se mi poprvý festově seknul telefon a především než se mi ta sůl s trochou vody dostala do očí!" smál se Milan s tím, že si ale nakonec svůj sen alespoň částečně splnil. „Mrtvé moře viděno a bleskurychle vykoupáno," dodal na sociální síti.

VIDEO: Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny!

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny! Markéta Reinischová, David Turek

 

Fotogalerie
44 fotografií