Kvůli pracovním povinnostem Peroutka nějaký čas odkládal operaci roztrženého vazu v koleni. Teď má už ale obávaný zákrok za sebou a čeká ho několikatýdenní rekonvalescence, kdy by měl hlavně ležet a nohu se snažit rozhýbat.

„Mám to za sebou. Děkuju všem za tu úžasnou podporu," napsal Milan na Instagramu přímo z nemocničního lůžka a ukázal, že mu dávají kapačku. Nohu má celou v obvazech, Milan se ale snaží na pobyt ve špitále dívat pozitivně. Nepozorní fanoušci by klidně mohli nabýt dojmu, že odpočívá někde na hotelu.

Typickou nemocniční stravu totiž vtipně nazval ‚ranním brunchem' a ještě navrch si hvězda třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas dopřála kelímek zmrzliny. „První radosti," radoval se.

Podle jeho vyprávění to dokonce vypadá, že nemá nouzi ani o zábavu. „Na mě ta anestezie funguje jak alkohol. Mám chuť vyznávat lásku všem sestřičkám tady. Ale musím bejt opatrnej, neb jsem pod peřinou ještě na Adama," vtipkoval na sociální síti představitel Jonáše v Ordinaci v růžové zahradě 2.

VIDEO: Fešák Milan Peroutka dřív tvrdil, že nemá holku! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Fešák Milan Peroutka nemá holku! Proč? S mamkou je mi líp Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
35 fotografií