Jak se říká, sportem ke zdraví, ale také i k nemoci. Své o tom ví i Milan Peroutka, který si během náročného tanečního tréninku roztrhl vaz v koleni. Teď ho čeká operace. „Operace mě čeká už v pondělí. Jdu na plastiku vazu. Horko těžko se mi daří udržet si v diáři alespoň dvoutýdenní volno. Nevěřili byste, kolika tlakům musím pořád vzdorovat, že chci opravdu jen ležet a rozhýbávat koleno. Zdraví je jen jedno, i když se to žádné produkci a zaměstnavatelům moc nelíbí,“ řekl Blesk.cz.

Úraz se mu stal během taneční zkoušky. „Při tanečním tréninku na projekt ‚Roztančené divadlo‘ se mi u jednoho náročnějšího prvku, ve kterém přes sebe přehazuju saltem taneční partnerku, trhly vazy.“

VIDEO: Milan Peroutka promluvil o tom, proč nemá holku.

Video
Video se připravuje ...

Fešák Milan Peroutka nemá holku! Proč? S mamkou je mi líp. Markéta Reinischová, Petr Soukup

Poté, co se Milan zotaví, ho čeká další náročné období. Momentálně pracuje na diplomové práci a v červnu ho čekají státnice. Kromě toho hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2 a v muzikálech Iago a Krysař. Zúčastní se také role porotce v soutěži Czech&Slovak Photo Girl a zkoušky na muzikál Vlasy. „Necítím se jako člověk, který by měl někomu dávat rady. Jednou jsem hodnotil pěveckou soutěž a bavilo mě sledovat na těch dětech, jak jim dávám odhodlání a chuť pokračovat. Soutěže krásy jsou podobný případ. Pokud si to holky přijdou užít a nasbírat nové zážitky, pak je to v pořádku. Ale jestli tam uvidím nějaké zákeřnosti, ať si mě nepřejou,“ vtipkuje Milan.

Fotogalerie
28 fotografií