Jsou mladí a díky veřejným projevům své lásky je na sociální síti sledovaly tisíce lidí. Všichni ti jim přáli štěstí, brali si od nich inspiraci pro vlastní vztahy a pro jiné byli nadějí, že neustálý pocit zamilovanosti a skutečná láska opravdu existují.

Jenže herci a milenci Anna Kadeřávková s Johanem Mádrem se rozešli.

Přemýšlela jsem, jak se dá citlivě pojmout veřejný ‚oznámení o rozchodu‘ a došla jsem k závěru, že to asi stejně nejde, protože vždycky je to nepříjemný. Ale je potřeba to brát, jak to je, a proto bych vám všem ráda vyjasnila spekulace a dotazy z posledních několika týdnů jednou jedinou větou: Já a Johan jsme se rozešli. Už nějakou dobu netvoříme pár,“ šokovala Kadeřávková své fanoušky na sociální síti.

Jejich vztah skončil po 2,5 letech, ale jak Anna přiznala, rozešli se v dobrém a nadále zůstávají přátelé. Navíc je neustále pojí práce i společní přátelé.

Všichni určitě sami nejlíp víte, jak citlivý téma tohle je a jak to bolí, když se dva lidi po tak dlouhý době rozdělej. Děkuju tedy všem za to, že respektujete naše soukromí a náš osobní život a to, že nechceme a nebudeme rozebírat, ‚proč, jak a kdy‘ se tohle v našich životech odehrálo. Chtěli jsme vám to oznámit, protože jednou to přijít muselo a navíc celou tu dobu jsme sdíleli kousky našeho života i tady online s vámi. Proto nám přišlo fér se s vámi podělit i o tuhle poslední věc,“ svěřila se herečka.

Teď už si jdou každý svou cestou. „A teď už se oba cítíme dostatečně silní. Na tohle všechno. Co přijde teď, netušíme, ale zvládneme to. Každej sám za sebe. A s úsměvem na tváři, protože víte co? Stálo to za to. Se vším všudy! Chceme bejt oba šťastní a jestliže to už se společně neděje, je na čase se rozdělit. Tak se stalo. Je to tak a jede se dál,“ přiznala Rozina z nekonečného seriálu Ulice.

Co řekl expřítel Johan?

K jejich odloučení se vyjádřil i Annin dnes už expřítel Johan. „Bylo to naprosto úžasnejch 2,5 roku s touhle blondýnkou. Tolik zážitků, tolik procestovanejch zemí, tolik krásnejch emocí. A občas si pak člověk říká, že to za to nestojí, že ‚láska bolí‘ a bla, bla, bla, to je kravina, nevěřte tomu, stojí… Nelituju ani jediný vteřiny a vám všem, co jste nám tolik fandili, jsem vděčnej. Bylo krásný sledovat, jak moc nám to přejete. Zůstáváme dobrými kamarády, kteří si nic neprovedli, jen oba cítili, že jim spolu není už tak dobře,“ vyznal se se svými city herec na sociální síti.

Rozchod oplakaly desítky fanoušků. Na sociální síti se rozjela dojemná debata. Jedni jejich rozhodnutí pochopili a popřáli jim štěstí do dalšího života, druzí se svěřili, že jim rozchodem vzali naději na skutečnou lásku.

Fotogalerie
35 fotografií