Poslední dobou nezveřejňuje Rytmus na sociálních sítích pomalu nic jiného než zaláskované fotky s krásnou moderátorkou SuperStar 2018 Jasminou Alagič (29). Je mu přitom úplně jedno, jak se na to tváří jeho expartnerka Dara.

Ta se mu nyní proto zřejmě rozhodla ukázat, že už ji rozchod přebolel a ona si plnými doušky užívá života. Na Instagramu se totiž chlubí snímky z dovolené, které asi nejednomu pánovi nedají spát. Vystavuje své dokonalé křivky v sexy plavkách, laškovně vystrkuje zadeček.  Skoro jako by rapperovi ukazovala, o co přichází.  

„Ještě pořád to nebyl pro tebe ten správný partner. Máš na víc. Věř mi," podpořil zpěvačku v komentářích jeden z jejích fanoušků. Otázka ale je, s kým vlastně do Spojených arabských emirátů vyrazila. Na koho se usmívá do objektivu a ukazuje mu své pozadí v plavkách? A pro koho je vlastně druhá sklenka bublinek, kterou blondýnka drží na fotce z bazénu?

Možná že kromě své milované dcerky vzala k moři už i nějaký potenciální nový objev. Ovšem na žádném snímku zatím žádný pan tajemný nevystupuje. Pouze další půvabná blondýnka, která si s Rolins na jednom snímku připíjí a dostává od ní pusu na tvář. Jedná se o dvorní vizážistku Dary Margitu Skřenkovou. Zřejmě už je za ta léta nepojí jen spolupráce, ale i přátelství. Je tak snad právě Margita autorkou sexy fotek?

VIDEO: Dara hned po rozvodu s Rytmusem přiznala, že plánuje útěk do ciziny!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
76 fotografií