Titul Česká Miss 2018 získala favoritka soutěže Lea Šteflíčková. Díky výhře získala smlouvu s Juliette Armand na 750 000 Kč a další ceny a kromě toho bude také Českou republiku reprezentovat na Miss Universe.

Vítězka o sobě řekla, že má ráda cestování, které je spojené s poznáváním nových lidí, kultury a jídla. K vítězství ji pomohly vlastnosti jako neústupnost a cílevědomost. „I když se člověk může dostat na to největší dno, vždy je cesta dostat se na vrchol a toho se držím," uvedla nově zvolená nejkrásnější dívka České republiky, která se od 13 let věnuje modelingu.

Českou Miss Earth se stala Tereza Křivánková, titul Česká Miss Supranational Jana Šišková.

Finálový galavečer, kde se rozhodovalo mezi deseti dívkami, proběhl v sobotu od 20 hodin večer v Multifunkční aule Gong v Ostravě. Moderoval ho Martin Dejdar (53) a vystoupila zde řada hvězd, například Dara Rolins (45), Adam Mišík (21) či Mariana Prachařová (24).

Podle sázkových kanceláří lidé na výhru nejvíc tipovali soutěžící Leu Šteflíčkovou, nejméně pak sázeli na Terezu Křivánkovovou. V diváckém hlasování na webu soutěže, mělo na výsledky částečný vliv, nejvíce bodovaly tři dámy - Amálie Sloupenská, Lucie Korubová a Aneta Mitušinová,

VIDEO:  Jelikož loni se finále odkládalo, je Miss Habáňová královnou krásy nejkratší dobu v historii soutěže! Co na to říká?

Video
Video se připravuje ...

Miss Habáňová bude nejkratší dobu královnou krásy v historii soutěže! Co na to říká? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
28 fotografií