„Před 11 lety jsem si tě přivezla. Maličký uzlíček s tím nejzlatějším srdcem, jaké jen pes může mít," vzpomínala Anička o víkendu na svém Instagramu na milovanou fenku kokršpaněla Julinku.

Po jejím boku v podstatě vyrůstala, v poslední době ji ale nevídala tak často, jelikož se odstěhovala a pejsek dělal společnost její mamince Dádě ve vile na pražských Vinohradech i v nějtěžších chvílích, kdy od Dády odešel manžel Felix Slováček za milenkou Lucií Gelemovou. Když byla Dáda sama, právě Julinka byla věrně s ní a paničku držela nad vodou. Teď bohužel rodina o čtyřnohého mazlíčka přišla.

„Dneska jsem si zase uvědomila, jak je život plný nečekaných zlomů a změn. A jak je důležité projevovat lásku těm, které milujeme," přiznala Slováčková, která mimo jiné přiznala i to, že Julinka musela být utracena. Její utrpení ukončila injekce od veterináře.

„Děkuju ti, že jsi tu byla, naučila jsi mě něco víc o přátelství a ukázala mi, jak může být nějaká bytost tak čistá a plná lásky, jako jsi byla ty!" dodala na sociální síti herečka a zpěvačka, která věří, že její věrná společnice ji teď bude střežit z psího nebe a stane se jedním z jejích strážných andělů.

Stejně smutná událost potkala rodinu již v roce 2015, kdy Patrasová navždy přišla o zbožňovanou fenku německého ovčáka jménem Fatty. „Nemohu ani mluvit, promiňte, moc to bolí. Umřela drahá Fattynka,“ vyjádřila tehdy svůj žal  Dáda, které teď dělá radost ještě černá kočička Lu, která dostala jméno podle loupežnice z muzikálu Sněhová královna. Také Anička si pak do svého bytu pořídila kočičí společnost.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií