Muzikant již čtvrtým rokem udržuje vztah s Lucií Gelemovou (35) a podle posledních informací jí dokonce slíbil, že se ještě v letošním roce rozvede. Jenže to vypadá, že chtěl mladou výtvarnici spíše jen uchlácholit, aby měl klid. Doma totiž tvrdí něco úplně jiného a balancuje tak mezi střepy.

„Zřejmě říká něco jiného mně a něco jiného paní Gelemové,“ myslí si Slováčkova stále zákonitá manželka Patrasová, která po jeho boku prožila 35 let. Jistě ho tak už dokonale zná a ví, co od něj může čekat. Proto moc nevěří zvěstem, že by teď její manžel chystal rozvod.

„Připravuje se na bitvu svého života. Našel si právníka, se kterým celou situaci konzultuje, a připravuje kroky, aby mohl podat žádost o rozvod k soudu,“ uvedl pro Aha! člověk z okolí Felixe.

„Ten vztah končí!“ oznámil navíc nedávno Slováček moderátorovi Luboši Xaveru Veselému (49) v rozhovoru pro internetovou televizi XTV.cz a naznačoval, že jeho manželství dávno není šťastné. To by na rozvod také ukazovalo.

Jenže muzikant Dádě vše zapírá. „Není to pravda!“ řekl jí prý do očí. Těžko říct, jak by se ale zachoval, kdyby se v jedné místnosti ocitl s oběma svými osudovými ženami.  

VIDEO: Dádě už s Felixem dochází trpělivost:  Už mi pije krev! Pojedu radši za Italem

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
40 fotografií