„Dlouho Felix zvažoval, jestli se má rozvést. Ještě letos nejspíš podá žádost o rozvod, v tom případě by ho ale čekala pořádná právní bitva o společný majetek,“ prozradil pro Aha! blízký spolupracovník Slováčka. „Toho je si Felix dobře vědom a je to také jeden z důvodů, proč se snaží s Dádou vycházet v rámci slušnosti,“ doplnil k současným vztahům Slováčka s manželkou.

Ostatně sám hudebník se už nějakou dobu netají tím, že jeho srdce patří malířce a výtvarnici Lucii Gelemové (35). „Nesnáším, když Lucii někdo označuje jako milenku. Tou ona není, je to moje přítelkyně,“ zlobil se už několikrát Felix, který by byl rád, aby okolí jeho vztah s mladší ženou respektovalo. Zatím jsou však jeho přátelé rozděleni na dvě skupiny. „Ti dobří přátelé ho podporují,“ míní zdroj z jeho okolí.

V tomto směru by možná Slováčkovi mohlo oficiální ukončení jeho manželství s Dagmar Patrasovou pomoci. Rozvod navíc saxofonista nikdy nevylučoval. Zdá se, že teď už konečně přestal vyčkávat. „Našel si právníka, se kterým celou situaci konzultuje, a připravuje kroky, aby mohl žádost o rozvod podat k soudu,“ dodal zdroj s tím, že někteří advokáti se případu nechtěli ujmout.

Mnozí z nich dokonce muži tento krok rozmlouvali. Podle nich mu totiž hrozí, že by nakonec mohl z manželství odejít jen s jednou bílou košilí. Zda nakonec dlouholetá dvojice skutečně stane před soudem, ale ukáže až čas.

VIDEO: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií