„Ideální to určitě není. Ale aby to bylo ideální, to nedovedu zodpovědně říct, jak by to mělo být. Co by se mělo stát, abychom byli všichni spokojení,“ pokrčil rameny v rozhovoru pro Luxury Prague Life Felix Slováček.

„Nevím. Ale pro mě není rodina jen manželka, ale právě i děti, hlavně ony. Já nemám v srdci zášť proti nikomu, a co se přihodilo, na tom máme vinu oba,“ okomentoval hudebník rozpad vztahu s manželkou Dádou Patrasovou, který přišel, když praskla jeho nevěra s umělkyní Lucií Gelemovou. „Ale stalo se to a nějakým způsobem se to musí řešit. Myslím si, že když se budeme k sobě chovat všichni slušně, můžeme takhle žít až do smrti,“ vysvětlil.

Slováček také sdělil, že měl v životě tři nejšťastnější dny a to ty, když se narodily jeho děti – dcera René, syn Felix a další dcera Anička. Podle něj se zejména syn a nejmladší dcera potatili. „Ano, Felix je vynikající saxofonista, klarinetista, dělá většinou vážnou hudbu, ale i diriguje a hraje prostě nádherně. Mám velikou radost, že on v mé práci pokračuje. A Anička se po velkém úspěchu v show Tvoje tvář má známý hlas dostala mezi žádané umělce a vypadá to, že se jí daří jak v muzikálech, tak i v soukromí. Děti jsou skutečně moje chlouba. Ty se mi povedly,“ dodal hudebník dojatě.

VIDEO: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií