Jelikož je Dáda nekorunovanou královnou dětských srdcí a miluje pohádky, stala se kmotrou nové dětské knížky Z deníku kočičky Ťapičky spisovatelky Markéty Harasimové. Ta je přitom spíše známá coby autorka detektivních příběhů s erotickým podtextem. Těch napsala již čtrnáct a v dubnu má vyjít další podobně zaměřený titul. „Tohle je tedy změna, můj debut pro caparty,“ vysvětlovala Harasimová na křtu knihy.

Na ten si ostatně kromě Patrasové pozvala i jejího někdejšího kolegu z Kouzelné školky Michala Nesvadbu (60) a bývalou hvězdu TV Nova Slávka Bouru (53). „No, byl jsem natěšený, protože jsem si nejdříve myslel, že půjde opět o nějaký napínavý příběh s prvky, které dost rozdovádí hormony,“ vtipkoval moderátor.

Zato představitelka princezny Xenie z Arabely prý nelituje, že se nejedná o knihu pro dospělé. „Přijala jsem tuhle roli ráda, pohádek není nikdy dost, sama jsem v mnoha kdysi hrála, takže jim fandím,“ prozradila usměvavá Dáda, která se na akci zřejmě docela bavila.

Úsměv z tváře by jí zřejmě hned zmizel, kdyby věděla, že ve stejný den vyrazil do společnosti i její nevěrný choť. Ten svou mladší partnerku vyvedl na otvíračku nového barber shopu Cosa Nostra a dost se tam k sobě měli. Lucie se k Felixovi tulila a dokonce ho i líbala na temeno hlavy. 

VIDEO: Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc…

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc… Jan Jedlička

 

Fotogalerie
30 fotografií