Dáda byla zejména v 80. letech díky uhrančivému pohledu a sexy křivkám považována za sexsymbol. Muži se tak o ní div neprali. Nabídky k sňatku jí prý chodily dokonce až z ciziny! „Za hluboké totality jsem jednu takovou dostala až z Ameriky, mohla jsem se vdát do New Yorku. Ale já měla jasno v tom, že rodiče, babičku, ani svůj milovaný Semafor prostě neopustím."

Nápadník se ale nechtěl vzdát jen tak. „Můj obdivovatel ale reagoval tak, že mi za oceánem klidně podobné divadlo koupí. Nezlomil mě, ale dodnes jsme přátelé," vyprávěla před časem herečka v knize Fenomén Dáda. „O ruku mě žádal i jistý japonský herec, celé dva roky o mě usiloval. A byl to velmi bohatý muž, vlastnil v centru Tokya několik pozemků, stavěl mrakodrapy. I s ním se dodnes jen přátelím,“ doplnila.

Všechny cizince ale nakonec odmítla, protože nechtěla opustit rodinu. Důvodem byl Felix Slováček, do kterého byla už tehdy zamilovaná. Návrhy ale neustaly ani poté, co se za něj provdala. Některé navíc byly dost nemravné. „Nechutnou historku jsem si prožila i v době, kdy jsem už měla malého syna. Tenkrát jsem dostala nabídku na tříletý kontrakt do Hollywoodu na natáčení seriálu za několik set tisíc dolarů," líčila Patrasová, která odjela do Říma podepsat smlouvu. Jenže tam se dozvěděla ještě jednu podmínku kontraktu.

„Prý stačí, když s ním jednou měsíčně strávím noc v hotelu Hilton. V tu chvíli jsem položila pero a řekla, ať mě okamžitě odvezou na letiště. Nikdy bych kariéru tímhle způsobem nedělala, je to příliš krátkozraké,“ zlobí se i po letech. Stejně by se prý zachovala i v případě, že by ještě nebyla vdaná.

VIDEO:  Patrasová o italském milenci: Udeřil do mě blesk! Už se i rozvedl

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o italském milenci: Udeřil do mě blesk! Už se i rozvedl! TV Barrandov

 

Fotogalerie
50 fotografií