Korespondenci a žádosti o autogram vyřizuje Blanka Krejčí, stojí na nových webových stránkách legendárního zpěváka. A k tomu je také přidaný e-mail, na němž ji můžou fanoušci kontaktovat. Gott tak poprvé oficiálně přiznal, že pro něj maminka jeho ženy Ivany (42), na kterou je napsaná rodinná roubenka v Doubici, dělá.

Platí ji?

„Karel své tchyni za práci, kterou pro něj vykonává, normálně platí! Ale nerad o tom mluví,“ svěřil Nedělnímu Blesku člověk ze zpěvákova okolí. Sám Gott nechce k týmu svých spolupracovníků nic říkat. To, že má vlastní rodinnou agenturu, si ale pochvaluje.

„Od momentu, kdy jsem začal dráhu profesionálního zpěváka, jsem snil o tom, mít vlastní agenturu, ve které si budu sám určovat, co budu dělat, jak a kdy. Ale protože to v prvních třiceti letech mé kariéry nebylo možné, došlo k tomu konečně teď,“ prohlásil před časem v tiskovém prohlášení.

Ivana poprvé jako manažerka

Vůbec poprvé na seznamu zpěvákových pracovníků figuruje jeho manželka Ivana, která vede Karel Gott Agency. Její jméno je společně s produkční Lídou Sekaninovou uvedeno v kolonce: Management! Karel přitom doteď odmítal potvrdit, že mu jeho žena dělá manažerku. Mluvil pouze o tom, že mu výrazně pomáhá.

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval Aleš Brunclík

Fotogalerie
15 fotografií