Dříve se Slavík spoléhal na pomoc řady spolupracovníků, například na účetní a manažerku Janu Herzerů či tajemníka Jana Adama, s nímž pracoval dlouhých 30 let. V roce 2015 se ale rozhodl s oběma rozloučit. Většinu pracovních záležitostí svěřil Ivaně a s médii začal komunikovat hlavně prostřednictvím tiskové mluvčí Anety Stolzové.

Mnozí jeho přátelé a známí se téhle radikální změně divili. Gott prý ale ničeho nelituje. „Někteří kolegové říkají, že by do toho ženy neměly vstupovat, ale já si myslím, že právě ona mi do očí řekne pravdu. To, co by se mi jiní neodvážili říct,“ vysvětloval Karel v pořadu Telebrity na webu Expres.cz.

Je jasné, že své choti bezmezně věří. Vyvrací také zvěsti o tom, že mu Ivana zamezuje kontakt s některými známými. „Ivanka mi vyřizuje všechno a každý, kdo chce se mnou mluvit a má na mě kontakt, dobře ví, že když mi zanechá zprávu, tak já mu rychle zavolám zpátky,“ obhajoval sebe i svou ženu Mistr.

Ten už se kvůli tomu ostatně pohádal i s dlouholetým kamarádem Milanem Drobným (73), který si veřejně postěžoval, že se Gottovi už dlouho nemůže dovolat, jelikož mu vždycky telefon zvedne právě manželka. Pořádně se do ní pak obul, což se Karlovi nelíbilo. „Jsem hluboce zklamán jednáním mého bývalého kolegy, bývalého kamaráda, který asi měl zapotřebí útočit proti mé ženě. Útok proti ní pokládám za útok proti mně, proti celé rodině,“ zareagoval na jeho drsná slova a jejich vztah se zatím stále nesrovnal.

VIDEO: Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott už má svou hvězdu slávy! Takhle se z ní radoval Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
38 fotografií