Gott hýřil dobrou náladou a rozdával úsměvy na všechny strany. Byl oblečený v károvaném saku, které doplnil fešáckou bordó šálou. Doprovázela ho mluvčí Aneta Stolzová a na Karlovi bylo vidět, jak se opět těší mezi lidi.

Namířeno měl totiž do Ranní show Evropy 2, kde mimo jiné Leoši Marešovi (41) a posluchačům vyprávěl vtipné zážitky ze své kariéry. „Jednou jsem vyprávěl o tom, že fanynky Toma Jonese po něm v Las Vegas, kde řadu let vystupoval, házely klíče od pokojů a kalhotky. A od té doby po mně fanynky také házely kalhotky,“ svěřil Gott. „A je to příjemné?“ zeptal se ho Mareš. „Je to potom nepříjemné doma vysvětlovat,“ dodal se smíchem zpěvák.

Z Ranní show pak vysmátý a uvolněný Slavík přešel do sesterské stanice Frekvence 1, kde promluvil o svém chystaném koncertu 12. června v O2 areně. „Je to pro mne událost, vracím se do života a chci potěšit diváky! Držte mi palce. Já se pokusím dát to nejlepší, co ve mně je. Budu zpívat své pomalu stárnoucí hity. Novinky asi nebudou, kromě jedné, píseň od Marka Ztraceného, jmenuje se Ty jsi pro mě to pravé,“ prozradil Gott. Vstupenky na jeho koncert mizí od včerejšího spuštění předprodeje raketovou rychlostí. V době uzávěrky tohoto vydání jich zbývalo už jen pár stovek.

VIDEO: Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií