V lednu sexy blondýnka vystavovala své křivky v plavkách na dovolené v Keni, kde jí dělala společnost kamarádka. Tehdy Bára vypadala, že jí vyhovuje užívat si života a nebýt vázaná. Teď ale přišla změna! I když už zase prchla z Česka, má tentokrát po svém boku chlapa.

Několik dní volna si užívá v Thajsku spolu s novým přítelem, designérem a výtvarníkem Robertem. „Neznáme se dlouho, jsme spolu necelé dva měsíce, proto je to především o tom, že chceme vědět jeden o druhém co nejvíc a co nejvíc si to tu užít a prožít,“ prozradila Mottlová.

Byl to prý právě Robert, který vybral destinaci. Sám už sem jezdí řadu let, a tak tu chtěl své lásce všechno ukázat. Zamilované hrdličky hodlají navštívit Bangkok, zdejší chrámy i národní park. Navíc se rozmazlují thajskými masážemi a gurmánskými lahůdkami.

Je víc než jasné, že je herečka až po uši zamilovaná. „Chlap, kterého vedle sebe mám, mi velmi imponuje, což je pro mě jeden z nejpodstatnějších bodů. Je pozorný, chová se ke mně krásně, prostě gentleman. Chlap s velkým Ch,” rozplývala se nadšeně.

Lásku si ostatně přála už o Vánocích, když se nechala slyšet, že by pod stromečkem ráda našla partnera. Trochu se zpožděním se jí její přání zřejmě vyplnilo. „Každý potřebuje lásku, hřejivé obětí, parťáka, s nímž se může smát a svěřit se se svými problémy,“ dodala někdejší Miss Playboy.

VIDEO: Prsatá Mottlová: Koukají jí muži více na prsa, anebo do očí?

Video
Video se připravuje ...

Prsatá Mottlová: Koukají jí muži více na prsa anebo do očí? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
32 fotografií