„Trošku jsem přibrala,“ zhodnotila se kriticky hvězda muzikálu Ples upírů Míša Nosková (34). „Tak je po Vánocích potřeba tvrdý režim… dnes 10km,“ líčila svůj plán na sociální síti zpěvačka.

Stejnou taktiku zvolila i manželka fotbalisty Milana Baroše (36), modelka Tereza Barošová (31), za svobodna Franková. Také se vrhla na běhání, ovšem spíše z preventivních důvodů. Pochutnávat si chce totiž i dál. „10km b+h a hurá do sprchy. A do mlsání zbytků z Vánoc,“ přiznala se totiž kráska.

Naopak tradiční vánoční pokrmy již nemůže ani cítit moderátor TopStaru a Diváckých zpráv na Primě Tomáš Kraus (41). „Hlásím, že exploduju za 3-2-1,“ stěžoval si a v žertu sháněl větší oblečení, aby nemusel hubnout. Ani modelka Eliška Bučková (28) zatím se cvičením nezačala. Místo toho se vrhla na luxování. „Po třech dnech nicnedělání alespoň nějaký pohyb. Vysaju drobky od cukroví a můžeme zase vesele pokračovat v lenošení,“ maluje si přítelkyně rybáře Jakuba Vágnera (36).

Zato herec z Ulice Tomáš Dastlík (42) nemá čas polehávat. Před Vánocemi se mu totiž narodil první potomek. Čekání na chvíli, kdy si bude moci syna Ondřeje i partnerku Elišku odvézt domů, si tak přes svátky zkracoval v posilovně. Tam je poslední dobou jako doma i zpěvák Václav Noid Bárta (37), a tak nevynechal samozřejmě ani teď.

Cvičením asi částečně zahání smutek z krachu manželství s Gábinou Dvořákovou (29), ovšem zřejmě ho to i baví. Nakládá si toho na sebe ale dost. „Dnes ráno nohy, ramena, pak do divadla na dvoják a ještě večer biceps, záda,“ vypočítával. „Jestli chci být za rok jako The Rock (zápasnická přezdívka Dwaynea Johnsona – pozn. red.), musím přidat a taky nějak vyrůst 15 cm do výšky,“ prozradil svůj nesplnitelný cíl.

Naopak syn Veroniky Žilkové (56) Vincent Navrátil (30) nemusí kvůli cvičení a vybití emocí vytáhnout paty z domu. Pod stromečkem totiž našel boxovacího panáka, a tak si teď na něm trénuje údery.

Fotogalerie
39 fotografií