I když by se Eliška Bučková ráda vdávala, tak zatím si musí počkat na žádost o ruku. "Prstýnek na ruce nemám, takže se zatím vdávat nemohu. Ale nechci, aby to vyznělo, že Kubu tlačím, aby mě požádal o ruku. Ale kdyby se to stalo, určitě bych ne neřekla," směje se modelka, která už byla jednou zasnoubená, a to s muzikantem Vaškem Noidem Bártou. S tím ji i po rozchodu pojí přátelství. V pondělí společně s Jakubem vyrazili na jeho koncert.

Ale Eliška nemusí být smutná, protože jí letos čekají hned dvě svatby. „Příští rok určitě svatba bude. Jen ne naše. Vdává se moje sestra a sestra Jakuba, na obou samozřejmě nemůžeme chybět. Sami svatbu zatím neplánujeme," tvrdí Bučková. Vágnerova sestra Tereza je už v devátém měsíci, a tak příští rok na svatbě nebude chybět jejich první miminko. A veselku chystá i další sourozenec Jakuba, a to Josef, který na podzim požádal svou přítelkyni o ruku.

Eliška je pře koncem roku v jednom kole, ale na otvíračku nového butiku se značkovou módou zaskočila. "Určitě tady něco pořídím Kubovi, má tuhle značku rád," tvrdí kráska.

VIDEO: Eliška Bučková stále čeká na žádost o ruku: Když ji rybář požádá?

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková stále čeká na žádost o ruku: Když jí rybář požádá? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií