Elišce se nad anorexií podařilo zvítězit. I když přiznává, že to z počátku bylo dost těžké, když trochu přibrala, ale hodně jí pomohl vztah s rybářem Jakubem Vágnerem. Přesto občas své fanoušky vyděsí fotkou, kde je moc hubená.

"Anorexii opravdu nemám a mít už nebudu. To, že na nějaké fotce vypadám vyhuble, neznamená, že jsem vyhublá. Záleží, z jakého úhlu se vyfotím a jaký filtr dám. Ke své výšce vážím úplně normálně a samozřejmě jím," řekla Blesk.cz Eliška, která je už několik dní bez přítele. "Kuba je na rybách v Itálii, tak jsem sama. Když tady není, tak bydlím v našem pražském bytě. Nedávno se nám narodilo štěňátko, které je takové naše dítě. Kdykoliv Kuba volá, tak první se ptá, co dělá naše holčička a jestli je v pořádku," usmívá se Bučková.

Modelka byla jedním z kmotrů nové knížky Ladislava Špačka Etiketa. "Před lety jsem jeho kurz absolvovala a mohu jen doporučit. Jsem z klasické moravské rodiny, takže jsem pravidla stolování a chování ve společnosti neznala. Je nás pět sourozenců a kdo si co neurval, to neměl," svěřila se Eliška.

VIDEO: Bučková už má plán svatby s Vágnerem: Jak bude vypadat a kde bude?

Video
Video se připravuje ...

Bučková už má plán svatby s Vágnerem: Jak bude vypadat a kde bude? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
68 fotografií