„Teď si dám trochu pauzu od práce,“ předesílala Aneta na koncertě své kolegyně a hned tím rozvířila spekulace, zda v tom náhodou není těhotenství. „S dítětem to nesouvisí – těhotná zatím nejsem, ale chtěla bych být. Až to přijde, tak se to dozvíte,“ prozradila Blesku. Jenže vzhledem k nabitému programu si nemůže volno naordinovat ze dne na den.

Nejenže nyní si na jeden ze svých koncertů přizvala velkolepý orchestr, ale do konce roku ji čeká ještě asi šest dalších vystoupení. Pohodovější období tak začne až kolem vánočních svátků, které hodlá strávit s tatínkem, ale také se sestrou a bratrem a jejich rodinami. I když tak zpěvačka zatím nemá vlastního potomka, dětí kolem bude mít prý požehnaně.

„Většinou se rozdají dárky dětem, je to hodně pro ně, ale zároveň i proto, abychom se nějak v klidu jako rodina sešli, což taky není úplně běžné,“ vyprávěla v Top Staru. „Je to vždycky takové poklidné,“ doplnila s tím,že se ale tentokráte po Novém roce nevrhne zase zpět do práce.

„Od ledna budu mít pár měsíců takového klidu, malou pauzu na to, abych se zas nadechla před novým obdobím. To znamená, že budu skládat nové písně a nějakým způsobem budu odpočívat,“ vysvětlovala historicky první česká SuperStar, která na hudební scéně září již 13 let a na zasloužený odpočinek už se tak těší.

„Teďka jedeme skoro tři a půl roku turné, pracovali jsme předtím na desce, takže to byl opravdu takový kvapík, do toho skončila spolupráce s Martou Kubišovou, která ukončila kariéru,“ obhajovala si své rozhodnutí Aneta. „Takže toho bylo opravdu hodně a je zkrátka zapotřebí se trochu nadechnout něčeho nového a mít někde nějakou inspiraci.“

Pauza by prý měla trvat méně než pět měsíců a v létě se již hudebnice, která se letos v anketě Český slavík umístila na sedmém místě, vrátí na pódia a vystoupí na letních festivalech. „Opravdu nekončím, nebo nerada bych končila,“ dodala pro Top Star s úsměvem Langerová.

VIDEO: Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií