Zatímco herečka Zuzana Fialová je na intimní scény před kamerou zvyklá, její kolegyně z filmu Osm hlav šílenství Aneta Langerová nebyla na stejné vlně. „Aneta je introvertní člověk a delší dobu jsme si k sobě hledaly cestu. Navíc jako neherečka není zvyklá, že jí cizí lidé lezou tak hluboko do osobního prostoru,“ popsala v rozhovoru pro časopis Téma Zuzana.

„Když jsme tedy začaly zkoušet tyhle scény, vždy jsem ji předem upozornila, že teď půjdu blíž, protože jsem si uvědomovala, že to, co je pro nás herce normální, už je pro jiné lidi vlastně intimita. Až tady mi vlastně došlo, jak je to naše povolání zvrácené. Vždyť my osobní prostor vůbec nemáme,“ zasmála se herečka, která už má za sebou velké role ve slavných filmech i v zahraničních produkcích.

VIDEO: Jak se natáčel film Osm hlav šílenství?

Video
Video se připravuje ...

Jak se natáčelo Osm hlav šílenství? youtube

„Když jsem dostala nabídku zahrát si Annu Barkovovou, nekývla jsem hned. Není to běžný film a trošku jsem se obávala. Je to velice silné téma, nicméně získala jsem velkou důvěru k autorce a režisérce a po několika měsících řekla ano a šla do toho,“ řekla na adresu filmu Aneta Langerová. 

Fotogalerie
54 fotografií