Ještě před rokem a půl si řekli »ANO« a mysleli si, že spolu budou navždy. Teď je konec iluzím i jejich vztahu. „Pavel to rozsekl,“ přiznala pro Magazín DNES Kohoutová s tím, že s rozchodem přišel manžel ještě před začátkem jejího účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas. Právě ta jí pomohla se z toho dostat. „Nebyl čas přemýšlet, natož se hroutit. Prostě to nešlo.“

„Ale lehké to nebylo. V době nejšílenějšího zápřahu jsem musela hledat byt, stěhovat se, zařizovat. Ale přežila jsem a myslím, že mě to posílilo,“ vypráví herečka, která ze soutěže nakonec vyšla jako vítězka. Radost, ale i smutnou zprávu o milostném trápení sdílela se svými nejbližšími. Nejprve prý volala nejlepší kamarádce, herečce Marice Šoposké (28), s níž píše blog Sedmilhářky.

Doteď byly i švagrové, jelikož Marika je vdaná za Pavlovo dvojče, Petra Čecháka (42). „Marika byla smutná. Ona mě s Pavlem seznámila. Je se mnou, ví podrobnosti, stojí při mně. Ví, že takhle je to pro mě asi lepší. Pro nás dvě ta změna nic neznamená,“ řekla Berenika s tím, že poté volala mamince Ireně Obermannové (55) a sestře Rozálii. Všichni ale reagovali podobně. „Absolutní šok. To nikdo nečekal. Máma se o mě bála, abych to všechno zvládla právě v době, kdy jsem měla tolik práce.“

O rozchodu s Čechákem si pak promluvila dokonce i s jeho bývalou ženou, herečkou Táňou Vilhelmovou (39). „Protože jsem věděla, že by jí to Pavel hned tak neřekl. Přišlo mi nefér, kdyby se to dozvěděla od dětí. Tak jsem jí zavolala,“ přiznala představitelka Markéty z Ulice. Mezi ní a Vilhelmovou prý nikdy nebyla zášť. „Táňa je chytrá, a tak pochopila, že pro všechny bude lepší, když budeme zadobře. Mohla by mi dělat peklo na zemi, to je jasné. Nedělala, protože je moudrá. Postupně jsme se začaly mít čím dál víc rády,“ popsala Kohoutová.

Ta měla často na starost i její dva syny. „My jsme byli taková cirkusová rodina. Táňa přivedla klukům do života Vojtu Dyka, Pavel mě. Já jsem si říkala, že je to super, když kluci uvidí, že se Táňa s Vojtou mají moc rádi a my s Pavlem taky,“ vysvětlila brunetka s tím, že teď je vše zase jinak. „Třeba si budou muset zvykat na někoho dalšího,“ povzdechla si. Cyrila (9) a Františka (12) by prý ráda vídala i dál. „Doufám, že v mém životě zůstanou jako kamarádi. Že se budeme dál vídat, i když mi už výchovná role odpadla, protože jsme se s Pavlem rozešli,“ dodala pro Magazín DNES.

VIDEO: Berenika Kohoutová: Během natáčení mě šikanovali!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň mě šikanovali Adam Balažovič

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas 4 zde

Fotogalerie
69 fotografií