Dvojice spolu v sobotu večer dorazila do hotelu Hilton na finálový galavečer soutěže Czech Blog Awards 2017, v níž se oceňují nejlepší blogeři. Karel, který předával jedno z ocenění, musel být chvíli na pódiu. Jinak byl ale většinu času po boku Lilian. Usadili se v hledišti vedle sebe a zdálo se, že se dobře baví.

Brunetka partnerovi každou chvíli špitala něco do ucha a nakláněla k němu hlavu tak blízko, že mu ji málem položila na rameno. Ani to by ale známému matematikovi asi nevadilo. Na svou lásku se totiž díval jako na obrázek, šťastně se usmíval a v jednu chvíli se s ní dokonce něčemu zasmál. Oba dva prostě vrkaly jako dvě hrdličky.

Navíc Janečkově kněžce už se pod šaty s barevným vzorem dost výrazně rýsovalo bříško. V něm roste první společný potomek páru. Miminko prý počali úmyslně, těsně po tradiční buddhistické svatbě v Bhútánu, k níž došlo letos v létě.

Přitom miliarádář je od roku 2015 ženatý s Tunisankou Mariem Mhadhbi. Kdysi tvrdil, že když ji spatřil poprvé, podlomila se mu kolena. Krátce nato slavili svatbu a narodil se jim syn. Jenže ani to muži ke štěstí nestačí a on teď udržuje vztah s oběma ženami.

„Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ uvedl nedávno v rozhovoru pro Luxury Prague Life. Také jeho nejnovější múza Lilian Khousnoutdinova, která prý dříve bývala dulou, je přitom vdaná za jiného muže. Brit, s nímž má už jednoho syna, ale teď požádal o rozvod. „S mužem jsme se dohodli, že naše manželství právně ukončíme. Pro něj bylo to, jak intenzivně se můj vztah s Karlem vyvíjel, nespojitelné s tím naším a dal mi tím prostor zkoumat dál," vysvětlovala v rozhovoru pro DNES magazín Lilia.

„Nikdy jsme nehodlali praktikovat bigamii, tedy dva rovnocenné partnerské vztahy, ale maximálně polyamorii,“ doplnila ke složité situaci. Dělit se o Karla ještě s další ženou jí nevadí: „Prostě Karel má dva vztahy." Ovšem s Mariem prý kamarádky nejsou. „My jsme ten případ, kdy se ty dvě ženy nevybraly, neznají se a nemají důvod si věřit. Tedy snažíme se vzájemně respektovat skrze maximální míru izolace," vysvětlovala.   

VIDEO: Miliardář a bigamista Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
78 fotografií