„Když nám onemocněla maminka, bylo mi šestnáct. Převzala jsem tehdy péči o dvouletou Andreu,“ vzpomínala Iveta ve své 13. komnatě na smutnou historii své rodiny s tím, že starat se v tak mladém věku o malé dítě pro ni bylo dost náročné.

„Pak jsem nějak neměla odvahu přivést na svět vlastní dítě – a nyní je už pozdě,“ posteskla si Toušlová. Se sestrou by už nemohly být víc odlišné, jedna je tmavovláska a druhá blondýnka. Málokdo by hádal, že jsou příbuzné.

I když se vlastních potomků nedočkala, útěchou je jí nejen práce, ale také sestřiny děti, které jí všechno vynahrazují. „Synovec Daniel měl nedávno páté narozeniny, sháněla jsem dort Ninja,“ prozradila pro Aha! brunetka nadšeně s tím, že chlapeček už pravděpodobně příští rok nastoupí do školy. Neteři Patricii jsou pak dva roky.

Jejich milovaná teta už se prý nemůže dočkat, až je vezme na výlety inspirované reportážemi ze svého pořadu Toulavá kamera. Ta se dočkala už i literární podoby a moderátorka a dramaturgyně spolu s kolegou Josefem Maršálem (51) nedávno pokřtila již její 25. knižní díl. „Knihy jsou výběrem těch nejlepších odvysílaných reportáží,“ objasnila.

VIDEO: Iveta Toušlová promluvila o plánech, které má se svým pořadem 13. komnata

Video
Video se připravuje ...

Iveta Toušlová z 13. komnaty: Chceme Libuši Šafránkovou! A co ona na to? Blesk TV

 

Fotogalerie
32 fotografií